Munsbitar till påskbordet

I fredags efter jobbet stod jag i köket och förberedde och fotograferade efterätten som vi skulle äta senare under kvällen. Men efter de nyheter som nådde oss kring 15-tiden, om att en trolig terrorattack skett på Drottninggatan i Stockholm, kändes det inte passande att lägga upp ett inlägg om en dessert. Det kändes i sammanhanget både oviktigt och olämpligt.

I fredags efter jobbet stod jag i köket och förberedde och fotograferade efterätten som vi skulle äta senare under kvällen. Men efter de nyheter som nådde oss kring 15-tiden, om att en trolig terrorattack skett på Drottninggatan i Stockholm, kändes det inte passande att lägga upp ett inlägg om en dessert. Det kändes i sammanhanget både oviktigt och olämpligt.

Nu har vi två dagar senare suttit framför tv:n och följt kärleksmanifestationen från Sergels torg, vilket jag tyckte var fint. Hur hemska saker som än händer kring oss så fortsätter ändå vardagen igen, på något konstigt sätt. Till veckan är det påsk. Vissa kanske till och med redan gått på påsklov?

Här är ett gott och lite nyttigare godis som kan stå på påskbordet till helgen.

Ingredienser:

Bananer

Mörk choklad (jag använde 70%)

Jordnötssmör/mandelsmör

…och eventuellt någon valfri topping


 

Av den choklad som blev över blev det chokladdoppade hasselnötter.

Vi hörs snart igen! Kram från Kajsa

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras