Vildhussloppet 2017

27 maj 2017 går det tredje Vildhussloppet av stapeln, med start i Hammarstrand. Välj mellan att springa 12 km eller ett halvmaraton. Det är löpning på både asfalt och skogsstigar. Längs efter Indalsälven springer du de sista kilometrarna och i mål går du i vackra Döda Fallet. Låter det som något för dig? Ett löplopp i vacker natur. 

—Klicka här för att anmäla dig—

 

27 maj 2017 går det tredje Vildhussloppet av stapeln, med start i Hammarstrand. Välj mellan att springa 12 km eller ett halvmaraton. Det är löpning på både asfalt och skogsstigar. Längs efter Indalsälven springer du de sista kilometrarna och i mål går du i vackra Döda Fallet. Låter det som något för dig? Ett löplopp i vacker natur. 

—Klicka här för att anmäla dig—

 

Hammarstrand.

Döda Fallet.

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras