Motion på jobbet

För att få fler att komma ut och röra på sig och njuta lite mer av solljuset under dagen, så har vi från och med idag på arbetsplatsen där jag jobbar startat igång en promenadutmaning. (Det är givetvis valfritt om man vill delta eller ej).

För att få fler att komma ut och röra på sig och njuta lite mer av solljuset under dagen, så har vi från och med idag på arbetsplatsen där jag jobbar startat igång en promenadutmaning. (Det är givetvis valfritt om man vill delta eller ej).

I slutet av varje månad sker en utlottning av ett pris till en av de personer som följt promenadreglerna. Promenaderna skall ske på lunchtid och man skall ha uppnått X antal fysiskt aktiva minuter under månaden för att man skall få vara med i utlottningen, antalet kilometer man promenerat är oviktigt, det är antalet fysiskt aktiva minuter som räknas.

Det antal minuter som man promenerat/sprungit/cyklat skriver man själv upp på en lista som finns uppsatt på vår anslagstavla. Det finns även ett pris som kommer att delas ut om ett halvår, till den person som motionerat flest minuter under halvåret som gått.

Från och med idag bjuds det även på frukt varje dag. Heja mitt jobb!


Bilderna är från igår då vi var ute och kikade på våra rundor som vi brukar springa på sommaren. Våren är ett faktum. Snart är all snö och is borta, härligt!

Vi hörs snart igen! Kram från Kajsa


Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras