Man tager vad man haver -PET-flaska

Något som finns i många hem är PET-flaskan –vilket är ett perfekt träningsredskap! Återbruka flaskan en extra gång innan du åker i väg för att panta den. Fyll den med exempelvis vatten (eller sand om du har tillgång till det) tills flaskan har den vikt du önskar. Vips så har du ett perfekt substitut för en hantel eller en kettlebell.

Något som finns i många hem är PET-flaskan –vilket är ett perfekt träningsredskap! Återbruka flaskan en extra gång innan du åker i väg för att panta den. Fyll den med exempelvis vatten (eller sand om du har tillgång till det) tills flaskan har den vikt du önskar. Vips så har du ett perfekt substitut för en hantel eller en kettlebell.

Vi hörs snart igen! Kram från Kajsa

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras