Snabbmat -mat som går snabbt att göra

Sallad är en återkommande rätt inom våra väggar. Det går fort, det går att variera i oändlighet och så är det supergott. Kvällar då vi kommer hem sent från jobbet och kanske även ska iväg på en kvällsaktivitet (som vi ska ikväll) så är det smidigt att bara tömma kylskåpet på det man har och blanda till en sallad. 

 

Sallad är en återkommande rätt inom våra väggar. Det går fort, det går att variera i oändlighet och så är det supergott. Kvällar då vi kommer hem sent från jobbet och kanske även ska iväg på en kvällsaktivitet (som vi ska ikväll) så är det smidigt att bara tömma kylskåpet på det man har och blanda till en sallad. 

 


Dagens sallad bestod av:
Romansallad, ruccola, röd sallad, bladspenat
Tomat
Mango
Avokado
Rödlök
Pasta
Cashewnötter
Fetaost
Rökt skinka

Mums!
Vi hörs snart igen! Kram från Kajsa
Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras